Sztárok

Magyar barátnőjével pózolt Angelina Jolie

Soha nem látott fotók kerültek elő Angelina Jolie múltjából. A tinédzserkori képekből kiderül, hogy a világsztárral serdülőkorában is kesztyűs kézzel bánt a természet, sőt, egyik legjobb barátnője egy magyar származású lány volt.

Hajráf és válltömés

14 évesen esküvői ruhában
14 évesen esküvői ruhában

A legtöbb celeb számára a kamaszkori fotók napvilágra kerülése felér egy büntetőeljárással. A korrektoros időszámítás előtti kamaszkori pattanások, az idétlen, már-már vállalhatatlan tupírok, frufruk, fogszabályzók, a Hollywoodban nem túl szerencsés eredeti orrok, bozontos szemöldökök címlapokra kerülése jó néhány, a karrierje csúcsára vizuálisan is kikupálódott sztárt hoztak már kínos helyzetbe.  
Angelina Jolie persze ez alól is kivétel. A 37 éves, gyönyörű színésznőről meglehetősen sok, 11–16 éves kora körül készült kép látott nemrégiben napvilágot. A frissen előguberált képeken nagyítóval is nehezen találni ciki részleteket, az egyetlen kiugró pont talán csak egy gigantikus fejpánt, amivel méretben legfeljebb csak a már akkoriban is méretes Jolie-ajkak vetekedtek. A hatalmas, pöttyös, virágformában csúcsosodó rémséget azonban kénytelenek vagyunk elnézni a tini Angelinának, hiszen amellett, hogy szinte kötelező divatkelléke volt a kilencvenes évek elejének, dicséretes módon legalább nem fejelte meg egy aszimmetrikus, cserébe ordenáré lófarokkal, ami szintén nagyon dívott akkoriban.

Magyar kebelbarátnő

A fotókon visszatérő arc a színésznő mellett Evelyn Ungvari, aki a fiatal Jolie egyik legközelibb barátja volt. Olyannyira, hogy a göndör barna hajú lány a kora tinédzserkori képeken ugyanúgy felbukkan mellette, mint a végzős gimis fotókon. A lány azóta sikeres üzletasszony lett, és a Diavolina luxusbutik tulajdonosaként még mindig Los Angelesben él. Olyan divatnagyágyúk kreációit forgalmazza, mint Marc Jacobs, Giuseppe Zanotti, Vivienne Westwood, Chloé és Alexander Wang. Bár az akkor még Angie Voight néven futó barátnőjével a stílusuk messze nem volt még olyan kifinomult, mint napjainkban, azért kirívóan rossz sem.

Magyar barátnőjével Evelyn Ungvárival
Magyar barátnőjével, Evelyn Ungvárival

Igazi törtető gyerek volt
Igazi törtető gyerek volt

14 évesen már együtt élt a pasijával

Jon Voight színész drámatagozatos lánya már akkor is kacérkodott a színészettel, nagy sztárok videoklipjeiben szerepelt, 14 évesen pedig – amikor legtöbben még legális szempillaspirálért könyörögtek otthon – Angie már együtt élt idősebb pasijával édesanyja, Marcheline Bertrand Los Angeles-i otthonában.

Tény, hogy a most előkerült fotókon egyáltalán nem látszik a sztár közismerten viszontagságos tinikora. A képekről egy tiszta, nyitott tekintetű, életvidám lány néz vissza, aki még csak nem is sminkelte magát, nem mintha szüksége lett volna rá. Semmi sem utalt még Angelina hamarosan beköszöntő lázadó éveire sem, így a bátyjával, James Havennel váltott erotikus csókra és a Calvin Klein modellel, Jenny Shimizuval folytatott leszbikus viszonyára sem.

Fotók: DailyMail, Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top