Sztárok

A fővárosi állatkertben sétált Bruce Willis és neje

Az akcióhős neje nagy rajongója lett a magyar fővárosnak. Rendszeresen feltűnik különböző babaruhaboltokban és éttermekben, most pedig az állatkertben volt, férjével együtt.

Most az állatkertet dicséri Bruce Willis nejeMár az egész rokonság itt van

Legalábbis erről tanúskodik Bruce Willis nejének legfrissebb internetes bejegyzése. „Milyen nagyszerű hely az itteni állatkert! Csodálatos napot töltöttünk el itt a kis Mabellel és az unokatestvéreivel. Éljen Budapest” – írta a Twitter-falára Emma Heming-Willis. A Nők Lapja Café megtudta, hogy nem csak Emma és a baba, hanem Bruce Willis is a Fővárosi Állat- és Növénykertben járt, méghozzá két testőrrel, ám látogatásukat külön nem egyeztették az intézménnyel.

Shoppingolni is imád

Emma rendszeresen dicséri Budapestet az interneten. Bruce Willis neje legutóbb a III. kerület egyik felkapott bababoltjában vásárolgatott kislányának. Emma állítólag nagyon elégedett volt a magyar személyzettel, a pletykákat ő maga is megerősítette.Mabel és mi a Mama’s & Papa’s boltban vásároltunk ma. Sikeres nap volt! Mindenki kedves volt és segítőkész! Éljen Budapest” – írta néhány napja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top