Sztárok

Képtelen lefogyni a magyar énekesnő

A népszerű énekesnő azt meséli, hellyel-közzel minden apró szépséghibát megszokott már önmagán az élete során, egy dolog maradt csak, amivel folyamatosan harcol: igen, a pluszkilókról van szó. Erika ugyanis amióta édesanya lett, igen hízékonnyá vált.

Képtelen lefogyni a magyar énekesnőNagylánya, Zoé már tizenhárom éves, ő azonban a mai napig viseli magán az érkezésének nyomait. „A pluszkilók előszeretettel telepednek le a derekam körül, amit nem szeretek magamon, jó lenne vékonyabbnak lenni. A szintentartás és a fogyás állandó diétázást jelent az életemben. Szoktam csatákat nyerni a testemmel, de van, hogy vereséget is szenvedek, úgy tűnik, amíg élek, ez a gondom már velem marad. Ugyanakkor büszke vagyok a popsimra, mert úgy érzem, a sok táncnak köszönhetően a mai napig elégedett lehetek vele. Igyekszem az előnyeimet hangsúlyozni, és nem viselni derékban húzott ruhákat.” Erika úgy gondolja, önbizalmát és azt, hogy testsúlygondok ellenére is alapvetően elégedett magával, közönsége szeretetének is köszönheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top