Sztárok

Ezért válnak: Tom Cruise megcsalta nejét

A páros pénteken este bejelentette: elválnak! Már régóta pletykálják Hollywoodban, hogy Tom Cruise és Katie Holmes házassága csupán látszat. Állítólag öt évre szóló titkos paktumot írtak alá, amely idén lejár. Cruise ráadásul összejött a kolléganőjével.

Tönkrement házasság: Tom Cruise megcsalta nejétMindketten más oldalán keresték a boldogságot

Pénteken délután Katie Holmes bejelentette: elválnak férjével, de számára továbbra is lánya lesz a legfontosabb. Crusie a hírek szerint beleszeretett egy fiatal kolléganőjébe, Olga Kurylenkóba, míg Katie egy New York-i szállodában él a kis Surival, ráadásul viszonya volt egy divattervezővel és egy tánctanárral is.

Egy gyerek volt a feltétele a milliós szerződésnek

Sokak szerint az egész házasság egy titkos egyezség eredménye. Akik szerint a szerződés létezik, azt mondják, hogy míg Katie hírnévre vágyott – és szerinte ezt Tom oldalán megkaphatta –, addig a színész egy saját gyermeket szeretett volna. Hiszen Cruise-nak nem született gyermeke előző feleségétől, Nicole Kidmantől. A jól informáltak azt is tudni vélik, hogy Tom és Katie kemény szabályokat állítottak fel, hogy történetük hihető legyen. „Amikor Tom menedzserei felismerték Katie-ben a feleség lehetőségét, és ő hajlott is az egyezségre, öt évre kötöttek szerződést. Ennyi idő alatt kellett megszületnie a közös gyereknek. Hogy a tökéletes házasság látszatát fenntartsák, azt is megszabták, ez idő alatt senki nem léphet félre. Ha mégis, súlyos dollármilliókat kell fizetnie a másiknak” – olvasható egy barát vallomása a legfrissebb Best magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top