Sztárok

Mi áll a TV2 sztárjának drasztikus fogyása mögött?

Bozsó Péter, a Jóban Rosszban Szlávik nyomozója alig néhány hét alatt szabadult meg 10 kilótól. Választhatott volna lassúbb megoldást is, de nem szereti hosszúra nyújtani a dolgokat.

Mi áll a TV2 sztárjának drasztikus fogyása mögött?Bozsó Péter sokat sportolt, azt remélte, így elkerülheti a leszokott dohányosokat gyakran utolérő hízás. De tévedett. Ráadásul sosem tudott ellenállni a süteményeknek, mesélte a Story magazinnak. Egyszer csak arra döbbent rá, hogy már egyre inkább behúzott hassal kell állnia a forgatásokon. Úgy döntött tehát, hogy a lehető leggyorsabban megszabadul feleslegétől, és drasztikus életmódváltásba kezdett. Étrendjéből elhagyta a tésztát, a kenyeret és a krumplit, viszont rengeteg zöldséget és gyümölcsöt evett, ezenfelül heti hat alkalommal járt el futni. Hogy biztosan sikerrel járjon, kipróbálta a speed fitneszt is, ami tovább növelte és gyorsította a fogyást, és a színész még mindig nem áll meg. Most 80-82 kilót nyom, de a célja az, hogy kilóinak száma hetessel kezdődjön. Akkor lesz majd igazán elégedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top