Sztárok

Botrány! Felháborodtak a rajongók Rihanna tegnapi koncertjén

Rihanna tegnapi, Peace and Love fesztiválon való fellépése kiverte a biztosítékot a rajongóknál, akik azzal gyanúsítják, hogy részegen, drog hatása alatt lépett fel az énekesnő, ráadásul azt hitte, Svédország helyett éppen Norvégiában ad koncertet
forrás: people.com/FameFlynet.uk.com
Forrás: people.com/FameFlynet.uk.com

Csalódott és dühöngő rajongók felháborodása árasztotta el tegnap a Twittert Rihanna svédországi koncertje után. Volt, aki egyenesen undorítónak és szégyenletesnek találta Rihanna fellépését, mások azt írták, egyszerűen kisétáltak a koncertről, amit korábban annyira vártak. A beszámolók szerint többek számára is egyértelmű volt, hogy az énekesnő, aki 45 perc késéssel érkezett a fellépésre, alkohol és drog befolyása alatt próbálta végigcsinálni a show-t, és ez rá is nyomta bélyegét a teljesítményére. „Rihanna halott a szememben” – írja az egyik koncertlátogató. Ha a bizonytalan teljesítmény még nem lett volna elég sértés a lelkes tömegnek, az már végképp sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy az énekesnő az egyik dalt Norvégiának ajánlva kezdte énekelni. Pénteken Rihanna Oslóban lépett fel, és nyilvánvalóan összekeverte két koncertjének helyszínét. Az énekesnő szóvivője egyelőre nem kommentálta az eseményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top