Sztárok

Magyar hírességek, akik nemet mondtak a plasztikára

Olykor a hírességek is elégedetlenek magukkal. De nem mindenki fordul plasztikai sebészhez, ha változtatni szeretne magán. Ismert magyar hölgyek mesélnek arról, hogyan tanultak meg előnyt kovácsolni a szépséghibájukból!

Magyar hírességek, akik nemet mondtak a plasztikára
Szirota Jennifer az orrával nincs kibékülve

Az X-Faktor sikeres énekesnője korábban elégedetlen volt az alakjával, de tett ellene, mert az elmúlt időszakban megszabadult jó tízkilónyi súlyfeleslegtől. „Vannak napok, amikor kifejezetten zavar, hogy sem az orrom mérete, sem a formája nem tetszik – meséli Dzseni. – Ám annyira még nem központi kérdés ez az életemben, hogy emiatt feküdnék kés alá. Manapság inkább a lábaimra terelem a hangsúlyt, mert a jelentős fogyásomnak köszönhetően igencsak átformálódtak, és nagyon sokan megdicsérnek. Ilyenkor pedig már egyáltalán nem gondolok az orromra.” Egyébiránt ha valakinek Dzseniéhez hasonló gondja volna az orrával, nem kell azonnal sebészhez mennie. Technikás sminkeléssel is sokat javíthat a helyzeten. Ha ugyanis az orr két oldalára némi pirosítót viszünk fel, vékonyabbnak és kisebbnek is tűnik.

Magyar hírességek, akik nemet mondtak a plasztikára
Szinetár Dóra elégedetlen volt a bokájával

„Jaj, hogy én már mit frusztráltam magam a vastag lábam és a szélesebb alsótestem miatt! Emlékszem, a Rómeó és Júlia egyik előadása után másnap olvastam az interneten a fórumot és az egyik néző ezt írta: »Különben is, ez a Júlia olyan kövér, hogy majdnem elájultam, amikor a báli jelenetben felhúzta a szoknyáját és megláttam a bokáját« – olvasható Szinetár Dóra vallomása Hajas László és Dunai Anita Hozd ki magadból a maximumot! című könyvében. A színésznő elmondása szerint a másnapi előadáson már nem merte felhúzni a szoknyáját, nem akarta, hogy lássák a bokáját, és a hosszú szoknyában akár orra is bukhatott volna. Dóri azt mesélte, egyik napról a másikra múlt el a komplexusa. „Már nem érdekel a vastag bokám, elfogadom magam, békében élek a testemmel. Nem elégedetlenkedem. Nem arra figyelek, hogy ki milyennek lát, hanem hogy én milyennek érzem magam.”

Magyar hírességek, akik nemet mondtak a plasztikára
Tatár Csilla ma már bátran hangsúlyozza szélesebb csípőjét

A Mokka műsorvezetőjének sokáig gondot okozott 105 centi széles csípője. Szerinte ez igencsak szembetűnő egy hozzá hasonló vékony lányon. „Korábban mindent megtettem, hogy rejtegessem ezt az adottságot, s ez valahogy belülről is sugározhatott, mert egyre-másra kaptam a nem túlságosan jóleső véleményeket a méreteimet illetően – meséli Csilla. – Aztán egy ponton azt mondtam: ez így nem mehet tovább, ha már ezt kaptam a sorstól, még inkább ráerősítek a dologra. Azóta simán felveszem a széles csípőjű nőknek stylistok által tiltott dolgokat: rövid derekú felsőket, derékban szorosan húzott ruhákat, szoknyákat. Ma is úgy érzem, lehetne keskenyebb, de amióta elfogadtam, hogy ez van – hiszen a csontom a rengeteg edzéstől sem lesz kisebb –, és nem tipródom ezen, nem a széles csípőmet, hanem a karcsú derekamat veszik észre hamarabb az emberek.

Magyar hírességek, akik nemet mondtak a plasztikára
Tolvai Reni nagyon szeretne magasabb lenni

Kislány kora óta harcol a kilókkal Tolvai Reni. A Megasztár-győztes lány azt mondja, ahhoz, hogy ő bármilyen szénhidrátot magához vegyen, minimum ünnepnapnak kell lennie. Épp rendkívüli hízékonysága miatt örülne nagyon, ha nem csak 162 centi magas lenne. „Mivel pici vagyok, a nem kívánatos kilók még inkább meglátszanak rajtam – mondja. – Így bármennyit fogyózom is, sosem leszek olyan légiesen karcsú, mint ami az álmom. De túl sokat nem lamentálok ezen, elfogadtam a helyzetet és igyekszem rafináltan nyújtani az alakom. Kizárólag nagyon magas sarkú cipőket hordok és sokszor hosszú szoknyát vagy nadrágot. Persze szeretem a minit is, de azt szigorúan csak sötét harisnyával, mert az is vékonyít optikailag, és magasabbnak is mutat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top