Sztárok

Kisfia született a sármos sorozatsztárnak

Megszületett Josh Lucas, A cég című sorozat sztárjának első gyermeke.

Kisfia született a sármos sorozatsztárnakA 41 éves színész felesége, Jessica június 29-én adott életet első gyermeküknek, ám a hírt csak most este jelentették be. A baba a Noah Rev Maurer nevet kapta.
Jessica és Josh márciusban keltek egybe, az esküvőt New Yorkban tartották, és csak néhány barát, valamint a szűk család vett részt a ceremónián.

A színészt a magyar nézők olyan romantikus filmekből ismerhetik, mint az Ilyen az élet, vagy a Mindenütt nő!, jelenleg A cég című sorozatban láthatjuk. „Az ilyen sorozatoknak megvan az a kellemetlen oldaluk, hogy az embernek rengeteget kell dolgoznia rajtuk, így a romantikus oldalamat most arra a kevés otthon töltött órára tartogatom, ami jut nekem, ami azért is fontos, mivel nemrég jegyeztem el a barátnőmet” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak idén februárban a színész, majd pár nappal később feleségül vette állapotos menyasszonyát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top