Sztárok

Hatalmas vita: összeveszett a két magyar híresség

Néhány bírálták Bálint Antóniát, amiért arról beszélt egy hetilapnak, hogy 5 éves kislánya olykor még mindig igényli, hogy szopizzon. Toncsi most kiakadt a bírálók kijelentésén.

Óriási vihart kavart egy múlt heti címlap, melyben Bálint Antónia arról mesélt, hogy még szoptatja ötéves lányát. Ráadásul Babika nem szopizik, csak megnyugtatja, hogy édesanyja melléhez bújik. „Ezzel nincs probléma, hiszen megnyugszik tőle kislányom. Egy anyuka nem löki el magától gyermekét” – mondta a színész-műsorvezető, aki úgy fogalmazott: méltatlannak érzi, hogy olyan sztár anyukák törnek pálcát a feje fölött, akik nem is szoptatják a gyereküket. Judy például „kicsit betegnek” nevezte anya és lánya rituáléját. Toncsi több szakembert is felkeresett, és ismerőseitől is csak megnyugtató visszajelzéseket kapott: hétéves korig teljesen normális a cicizés, és egyáltalán nem gondolja, hogy rossz anya lenne, és ezzel lezártnak tekinti a vitát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top