Sztárok

Bruce Willis-vadászat: 5 hely, ahol tuti megtalálod

Azt mindig hallani, hogy éppen hol van útlezárás a Die Hard miatt a fővárosban. Ám a forgatások előtt vagy után szinte lehetetlen akár egy közös fotóra is elcsípni kedvenc akcióhősünket. Bruce és családja azonban előszeretettel csavarog Budapesten civilben, és ilyenkor mindenkivel nagyon kedves. Íme öt tuti hely, ahol már voltak, és ahol esetleg te is elcsípheted őket.

 

Bruce Willis-vadászat: 5 hely, ahol tuti megtalálod

2012. május 21.
Luxusruhaüzlet

Bruce Willis-vadászat: 5 hely, ahol tuti megtalálod

Május végén a Nagymező utcában vásárolgatott Willis a családjával. A színész egy drapp nadrágot és fehér pólót viselt. A luxusruhaboltban nejének, Emmának vettek fürdőruhát. „Emma fizetett, Bruce csak statiszta volt, ahogy az egy rendes férjhez illik, türelmesen várt, míg a neje vásárolt” – árulta el egy szemtanú. Bruce végig a karjában tartotta kislányukat, akit egyébként Magyarországon sikerült először lefotózniuk a paparazzóknak.

2012. június 13.
Babaruhabolt

Bruce Willis-vadászat: 5 hely, ahol tuti megtalálod

Bruce Willis neje a III. kerület egyik felkapott bababoltjában vásárolgatott kislányának június közepén. Emma Heming nagyon elégedett volt a magyar személyzettel. „Mabel és mi a Mama’s & Papa’s boltban vásároltunk ma. Sikeres nap volt! Mindenki kedves volt, és segítőkész! Éljen Budapest” – írta Twitter-oldalára. A Nők Lapja Café információi szerint Emma nem csinált felhajtást az üzletben, nem kért különleges bánásmódot. Barátságosan vásárolt a többi kismama között, órákat töltött az üzletben, ahová azóta újra visszament.

2012. június 18.
Trattoria Pomo D’Oro

Bruce Willis-vadászat: 5 hely, ahol tuti megtalálod

Gianni belvárosi éttermében ünnepelt Bruce Willis és felesége. A fiatalasszony születésnapját tartották a felkapott olasz helyen. Az ünnepségről egy fotó is készült, amit az étterem-tulajdonos büszkén mutatott meg a magyar sajtónak. A fotón jól látható, hogy Emma egy hatalmas csokoládétortát kapott a nagy napra. Gianni étterme jó hírnévnek örvend a hazánkban forgató világsztárok körében. Angelina Jolie többször is hozatott innen ételt a forgatásra, sőt egyszer személyesen is megtisztelte a helyet, amikor metéltet evett tenger gyümölcseivel és rukkolasalátával. Az étterem marketingese  a Nők Lapja Cafénak elmondta, hogy Jeremy Irons is törzsvendégnek számít náluk.

2012. június 19.
Ékszerbolt

Bruce Willis-vadászat: 5 hely, ahol tuti megtalálod

Willis a forgatási szünetekben sem zárkózik be a lakókocsijába. Amikor a fővárosi Kálvin téren forgatott, besétált egy közeli ékszerüzletbe. A tulajdonosnak, Simotics Ibolyának először fel sem tűnt, kivel van dolga. „Amikor a nagydarab férfiak mögött megláttam Bruce Willist, majdnem elájultam! Ő?! Az én boltomban?! Megszólalni alig tudtam, olyan zavarban voltam. Ásványokból és kristályokból készült ékszereket árulok. Nagyon jókedvűen végigjárta az üzletet, mindent tüzetesen megnézett, a testőrei pedig folyamatosan tapadtak rá. Nagyon kedves volt, szimpatikus férfi… Sokat hümmögött, és csípőre tett kézzel megnézett minden korall-láncot és karkötőt. Aztán pedig a falon lévő antik tükörre vetette magát, megtapogatta, és mondta, hogy nagyon tetszik neki” – mesélte az üzlet tulajdonosa, akinél vélhetőleg felesége születésnapi ajándékát „kereste” a színész, ám végül nem vásárolt semmit. A hírek szerint Bruce nagy rajongója az ékszereknek.

2012. június 26.
Fővárosi Állat- és Növénykert

Bruce Willis-vadászat: 5 hely, ahol tuti megtalálod

Hétköznap, méghozzá egy keddi napon látogatta meg Bruce Willis, valamint felesége és három hónapos kisbabájuk a fővárosi állatkertet. A látogatásról a színész felesége számolt be az interneten. „Milyen nagyszerű hely az itteni állatkert! Csodálatos napot töltöttünk el itt a kis Mabellel és az unokatestvéreivel. Éljen Budapest” – írta a Twitter-falára Emma Heming-Willis. A Nők Lapja Café megtudta, hogy a kis család két testőrrel érkezett a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, látogatásukat külön nem egyeztették az intézménnyel, nem kértek különleges bánásmódot, nem keltettek nagy feltűnést. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top