Sztárok

Győzike újra a TV2-nél?

Évekig az RTL Klubnál futott saját műsora, majd a Való Világ egyik kísérőműsoránál is dolgozott. Most azonban a TV2 Aktívjában szerepelt. Szerződést szegett? Utánajártunk!

Gáspár Győzőt jó ideje nem láthattuk a TV2 bármely műsorában. Nem csoda, hiszen évekig az RTL Klub egyik meghatározó arca volt. Most azonban az Aktív című TV2-es magazinműsorban tűnt fel. Gáspár arról beszélt, hogy számára a közönség szeretete a legfontosabb: ha tapsvihar és sikoly fogadja, boldogan távozik, más kívánsága nincs is. Azt azért még hozzátette, hogy a magyar sajtó padlóra küldte, tönkretette.
Kíváncsiak voltunk, hogy Győzikének van-e még élő szerződése az RTL Klubbal, és lejárt-e már az az idő, amíg nem szerepelhet más csatorna műsorában. „Gáspár Győzőnek nincs szerződése az RTL Klubbal, így aztán természetesen bármely csatornán szerepelhet” – tudtuk meg az RTL Klub sajtósától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top