Sztárok

Összeverekedett a színészpár

Egymást üti Détár Enikő és Rékasi Károly, mindennaposak náluk a verekedések. A házaspár ugyanis A rózsák háborújának főszereplőit alakítják a színpadon – írja a Blikk.

Összeverekedett a színészpárA pálinkaüzletnek búcsút mondó Rékasi Károly kiújuló porckorongsérvét lézerrel és injekciókkal hozták helyre, Détár Enikő pedig kék-zöld foltokat szerzett be párjától. A konkurens tévécsatornákhoz szegődött színész házaspár ugyanis naponta esik egymásnak és verekszik ordítozva, így készülnek ugyanis A rózsák háborújának július 19-ei ősbemutatójára. „A gyilkos veszekedéseket perverz módon élvezzük, miközben kiborít, lelkileg, testileg, szellemileg belehalunk” – ismerik el Rékasiék. A házaspárnak régi álma volt ez a szerep, amibe a saját életüket, érzelmeiket is beleadják. „Amikor mélyponton voltam, Kari mellettem állt, nem estünk egymásnak. A darab és a valóság közti végkifejletben ez az óriási különbség! A mi házasságunk biztos alapokon nyugszik, mert számíthatunk egymásra” – hangsúlyozza Détár Enikő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top