Sztárok

Íme, a világ legszebb celebesküvői címlapja

Néhány napja a Nők Lapja Café olvasói megszavazták, melyik minden idők legszebb celebesküvői címlapja. Íme a nyertes!

Úgy tűnik, hogy egy királyi esküvőt semmi nem tud túlszárnyalni. Szombati szavazásunkon úgy döntöttetek, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg tavaly áprilisi házasságkötéséről készült People-címlap minden idők legszebb celebesküvői címlapja. A 14 indulóban toronymagasan nyert ez a kiadvány, ami a maximális tíz pontból 8,46 pontot ért el.

A 200 oldalas magazinból 72 oldal szólt a királyi esküvőről. Hatalmas képeken csodálhattuk a híres vendégek – köztük Victoria Beckham – ruháit, leközölték a legszebb fotókat az egyházi szertartásról, háromoldalas poszteren nézhettük meg a híres erkélyjelenetet. De a People kiadványában nem csak a tavaszi királyi nászról olvashattunk. Visszatekintésükben megnézhettük Grace Kelly, II. Erzsébet és Diana hercegnő korábbi esküvői ruháját. De a divatőrültek négy oldalon keresztül mazsolázhattak a királyi előkelőségek kalapjai között is.   

Íme a világ legszebb esküvői címlapja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top