Sztárok

Kiderült: kínozta és éheztette Tom Cruise a feleségét

Szörnyű részletek derültek ki Tom Cruise és Katie Holmes házasságáról. Végre megtudhatjuk, miért fogyott annyit Katie Holmes, miért hanyagolta el külsejét...

Andrew Morton azt írta Tom Cruise-ról szóló könyvében – mely miatt a színész többször megfenyegette az írót –, hogy Tom nem bánt kesztyűs kézzel a fiatal színésznővel a házasság alatt. Katie-nek az esküvőt követően súlyos tisztítókúrán kellett átesni, napok alatt nyolc kilót fogyott, arca pattanásos lett. Nem barnulhatott le, bőrének mindig hófehérnek kellett lennie. Mivel Tom utálta felesége keresztnevét, nem hívta Katie-nek, csak Kate-nek. Amikor pedig Holmes életet adott közös – bár egyesek szerint Suri a szcientológia egyház vezetőjétől és nem Tomtól fogant – gyermeküknek, némán és fájdalomcsillapítók nélkül kellett szülnie.

A nászútjukon sem ketten voltak, velük tartott a vallási vezető, valamint a Katie mellé kirendelt „asszisztens”. Házasságuk alatt a színésznő külön hálószobát kapott, szigorúan ellenőrizték, hogy betartja-e férje vallási szokásait.

Talán így már érthető, miért telt ennyi időbe megterveznie a szökését, miért volt szinte csoda, hogy olyan mobiltelefont csempésztek be Katie-nek, amivel 10 nap alatt megtervezhette a válást. Miért ment a válás után azonnal egy templomba, és miért hívta fel Cruise korábbi feleségét, Nicole Kidmant a napokban…

Rég volt ilyen boldog. Katie, Suri és a nagymama a New York-i állatkertben
Rég volt ilyen boldog. Katie, Suri és a nagymama a New York-i állatkertben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top