Sztárok

Újabb színészek kerülhetnek az utcára

Becsődölhet Gór Nagy Mária színitanodája, ahol 28 éve képeznek színészeket. A gazdasági válság ugyanis a neves intézményt sem kímélte – írja a Bors.

Újabb színészek kerülhetnek az utcáraNem tudni, hogy Gór Nagy Mária színiiskolája meddig képes talpon maradni. A színésznő 28 éve töretlen lelkesedéssel és kitartással igazgatja, ám a válság nyomán nem biztos, hogy képes lesz finanszírozni a további működését, ennek következtében pedig sok tehetséges színész és növendék kerülhet utcára. „Szűkös, szorongató helyzetben vagyunk. (…) A sok lábon állás még mindig kevés, mecénások egyelőre nincsenek, a bevétel pedig aggasztóan kevés. A múlt évben már ott tartottunk, hogy a férjem volt a mecénás, ő volt az iskola egyetlen támogatója” – panaszkodott Gór Nagy Mária, aki félve várja a könyvelőtől a friss adatokat. A színésznő azonban igyekszik derűlátó maradni; állítja, nem született vesztes típusnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top