Sztárok

Kifordult önmagából Cristiano Ronaldo

Két év után magához akarja venni a fiát Cristiano Ronaldo, akit eddig playboynak, hisztis szépfiúnak tartottak, aki falta a nőket, és a sportkocsikon kívül sem nem érdekelte. Drámai oka van annak, hogy Ronaldo végre maga akarja nevelni fiát.

Ahogyan arról a Nők Lapja Café elsőként beszámolt, az idei foci-Eb után Cristiano Ronaldo és modell barátnője elutazott nyaralni. A focista magával vitte kétéves fiát is, akit eddig a nagymama nevelt. Ám a hírek szerint az egyéjszakás kalandból született gyereket ezentúl Ronaldo akarja nevelni. A miértekre most derült fény. Az egykor playboyéletet élő szépfiú ugyanis megállapodna, és elérkezettnek látja az időt, hogy ő nevelje saját gyerekét.

Ronaldóval akkor fordult meg a világ, amikor apja 52 éves korában alkoholizmus miatt elhunyt. Azóta ő egy kortyot sem iszik és nem is dohányzik. Nem sokkal később anyja, Maria Dolores rákos lett, és míg az asszony az életéért küzdött, a fia kezdte máshogy látni a világot. Rájött, hogy nem háríthatja a felelősséget folyton másokra. Már nemcsak az a dolga, hogy remekül focizzon és eltartsa a családját, hanem az is, hogy felnevelje fiát!

Kifordult önmagából Cristiano Ronaldo

A cikk folytatása a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top