Sztárok

Elkeseredetten küzd a házasságáért a terhes Penélope Cruz

Csak színjáték volna, amit Penélope Cruz és Javier Bardem a külvilágnak mutat? A hírek szerint igen! Hollywoodban arról pletykálnak, hogy a Javier már válna, de Cruz menteni akarja a kapcsolatot, méghozzá egy újabb babával!

Komoly gondok vannak Penélope Cruz házasságával! A színésznő elkeseredetten küzd, hogy ne veszítse el Javier Bardemt, aki már fiatalabb nőkkel flörtöl, ráadásul nem is csinál titkot belőle – írja a Story magazin. A spanyol színésznő és férje, Javier Bardem rengeteget veszekednek. Azóta, hogy kisfiuk, Leonardo megszületett, Penélope csak a gyerekkel törődött, és Javier egyre magányosabbnak érezte magát a házasságban. Nem tett jót a kapcsolatuknak az sem, hogy Penélope visszament dolgozni, hiszen így még kevesebb idő jutott egymásra. Alig-alig voltak kettesben, minden a gyerekről és a forgatásokról szólt. Az utóbbi időben több közöttük a veszekedés, mint a boldog pillanat. Ráadásul Javier már más nőkkel is rendszeresen flörtöl” – fecsegte ki egy jó barát.

 
Elkeseredetten küzd a házasságáért Penelope Cruz
 
Elkeseredetten küzd a házasságáért Penelope Cruz

Penélope Cruz mindenezek ellenére nem akar válni, foggal-körömmel küzd azért, hogy egyben tartsa családját. Házassági tanácsadót fogadott és meggyőzte a férjét, hogy vállaljanak mindketten szerepet egy filmben, hátha a közös munka visszahozza a régi szenvedélyt. A házaspár helyzete nem egyszerű már csak azért sem, mert a legfrissebb hírek szerint Penélope ismét babát vár, sokak szerint a színésznő a második gyerektől reméli a békülést. 

Kivel flörtölt legutóbb Javier? Hogyan kapta rajta a neje? Kiderül a legfrissebb Story magazinból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top