Sztárok

Megmutatta kisbabáját a magyar világsztár

Két hónappal azután, hogy megszületett a magyar származású Elsa Pataky és Chris Hemsworth közös gyermeke, megjelentek az első fotók a piciről.

A Thor és a Bosszúállók sztárja, Chris Hemsworth, valamint magyar származású kedvese, Elsa Pataky boldogan sétálgattak csütörtökön este Santa Monica utcáin. A színészpár első alkalommal vitte magával május elején született lányát, India Rose-t. Hogy honnan a furcsa névválasztás? Arról a büszke édesapa egy hónapja a USA Todaynak mesélt: Imádjuk ezt az országot, és imádjuk ezt a nevet is” – mondta Hemsworth.

Megmutatta kisbabáját a magyar világsztár

Elsa Pataky és Chris öt éve jöttek össze, és 2010-ben házasodtak össze. Mivel Elsa félig spanyol, ezért már a terhessége alatt kikötötte, hogy csakis spanyolul fognak beszélni a picihez, így jobb lesz, ha amerikai férje sürgősen megtanulja ezt a nyelvet. Elsa magyar származásáról a Nők Lapja Cafénak mesélt korábban. „Az anyai nagymamám Magyarországon született, a nagypapám pedig Erdélyben volt színész. Én még csak egyszer jártam nálatok. Egy rövid ideig voltam Budapesten apukámmal, és emlékszem, milyen csodálatos a város” – mondta munkatársunknak Pataky.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top