Sztárok

Kalocsai ruhában hisztizett az utcán Suri Cruise – fotó

Pénteken délután játékboltokat és gyerekközpontokat látogatott meg Suri Cruise és Katie Holmes. A kislány kalocsai hímzésű ruhát viselt, és annyira fáradt volt, hogy hisztizett picit.

Katie mindent elkövet, hogy kislányát ne viselje meg annyira szülei válása. Ám a hatéves Surinak nemcsak azt kell feldolgoznia, hogy mostantól sokkal kevesebbet fogja látni apját – miközben igazi magyarázatot nyilván nem fognak neki még mondani évekig –, de azzal is meg kell birkóznia, hogy lépten-nyomon üldözik a fotósok.

A kislány pénteken délután édesanyjával a New York-i gyerekmúzeumba sietett. Katie már fáradt volt, ezért letette Surit, és megkérte, hogy sétáljanak inkább a kocsitól a múzeumig. A kalocsai mintás ruháját viselő Suri azonban nem akart sétálni, és hisztizett egy keveset, hogy édesanyja visszavegye a karjaiba. A kislány valószínűleg nemcsak fáradt volt, de a fotósok előtt sem érezte magát biztonságban.

Suri egyébként a hírek szerint abba a katolikus iskolába fog járni, ahol korábban Lady Gaga is tanult.

Kalocsai ruhában hisztizett az utcán Suri Cruise
Kalocsai ruhában hisztizett az utcán Suri Cruise
Kalocsai ruhában hisztizett az utcán Suri Cruise

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top