Sztárok

Botrány és veszekedés árnyékolta be az RTL-es esküvőjét

Néhány napja férjhez ment VV Eszter, de csupán egyetlen régi villalakó ment el az esküvőre. A legtöbben visszajelzést sem adtak a meghívásra. A miértekről mindenki mélyen hallgatott. Mostanáig.
Botrány és veszekedés árnyékolta be az RTL-es esküvőjét

Kevesen próbálnak visszatérni a civil életbe

Aki figyelemmel kísérte a VV legutóbbi szériáját, még emlékezhet, miféle klikkek alakultak ki a játékban. Elég csak megnézni a döntőn készült fotót, azt, hogy ki kit támogatott. Aztán mindenki „visszaépült” régi életébe – persze megfűszerezve a vidéki diszkók igazán csillogó haknijaival –, elkezdték visszanézni az adásokat, elolvasták egymás interjúit, és új „csapatok” alakultak ki. Attila már nem Sehivel és Esztivel haverkodik, hanem Kingával, de cinkostársa, Peti is mellette maradt. A külső átalakuláson átesett lányok, Veronika és Annamari valószínűleg a fodrásszal és a plasztikai sebészekkel tartják a kapcsolatot. Sehi lemezlovasnak állt – ettől csak az sokkolt minket jobban, amikor ugyanez derült ki Paris Hiltonról –, míg VV Vera Jerzyvel kavar és kutyakozmetikusnak készül.

Attila meghívását visszamondták

Szóval mindenki éli az életét, és ebbe az is beletartozik, hogy VV Eszter nagy hirtelen férjhez ment. A villa jogásznőjének esküvőjén azonban egyetlen ember: Fecó és felesége, Angéla volt jelen a régi játékosok közül. Ez pedig rengeteg kérdéshez vezetett. Eddig mindenki mélyen hallgatott arról, miért maradtak távol a többiek a lagziról. „Úgy tudom, Attila volt az egyetlen, akinek visszamondta Eszter a meghívását, mert összevesztek” – mondta Fecó az egyik hetilapnak. Vagyis a VV-győztest maga a menyasszony kérte, hogy inkább ne vegyen részt az esküvőjén, de mi a  helyzet a többiekkel? „Seherezádé is kapott meghívót, és még számtalan más VV-s, akik azonban magasról tettek Eszter lakodalmára. Nálunk soha nem volt, és nem is lesz összetartás!” – fakadt ki a mostanában Győzikével haknizó Fecó, aki szerint a régi VV-szereplők féltékenyek Eszterre, aki megtalálta a boldogságot. Azt már mi tesszük hozzá: és folytatja civil életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top