Sztárok

Megszállott zaklatja Bálint Antóniát

Már hét éve szexuális ajánlatokkal bombázza egy ismeretlen a volt szépségkirálynőt. Toncsinál mostanra betelt a pohár, feljelentést tett a rendőrségen.

Megszállott zaklatja Bálint AntóniátRendőrséghez fordult Bálint Antónia, mert megelégelte, hogy egy rajongója évek óta zaklatja őt. Mint mondja, hét évvel ezelőtt kezdődött minden. Egyik nap kapott egy szexuális tartalmú SMS-t valakitől, ám idővel hirtelen elszaporodtak az ilyen jellegű üzenetek. „Fogalmam sincs, hogy néz ki a fiatalember. (…) Előfordul, hogy hosszú hónapokig nem is jelentkezik, de aztán újra beindul” – panaszkodott a Blikknek a tisztítókúrán átesett egykori modell, akit kedden két órán keresztül hallgatott ki a rendőrség.

A Bors úgy tudja, hogy a zaklatója hét éve divatbemutató-műsorvezetői munkára csábította a szoptatási vallomásával nagy vihart kavart Toncsit, akit akkoriban sokszor kértek fel különféle rendezvények háziasszonyának, majd miután megszerezte a privát telefonszámát, zaklatni kezdte. Volt olyan eset, hogy a férfi meztelenül írogatott neki az ágyból.

Félelemérzet nincs Toncsiban, hiszen fenyegetésről szó sincs, a szexuális tartalmú üzenetek – mint mondja – nem bántóak számára, csupán kellemetlenek. „A rendőrségnek sikerült azonosítania a szám tulajdonosát, így pedig már könnyen meglesz a zaklató” – mesélte a fejleményeket a szexis revüműsort tervezgető exszépségkirálynő. A Bors úgy tudja, egy negyven év körüli debreceni férfi lehet az elkövető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top