Sztárok

Éden Hotel: autólopással gyanúsítják a valóságshow-hőst

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök Éden Anikót. A nyomozók szerint a VIASAT3 sztárja egy vállalkozó luxusautóját kötötte el a Balatonnál – írja a Bors.

Autólopással gyanúsítják a valóságshow-hőstA rendőrség nyomozást indított az Éden Hotel 2-ben feltűnt Éden Anikó ellen. A bulvárlap úgy tudja, a valóságshow-hőst bűncselekménnyel gyanúsítják, és már kihallgatták a nyomozók a siófoki rendőrkapitányságon. A valóságshow-ban szinte mindenkivel konfliktusba keveredő Éden Anikó ugyanis egy siófoki, mezőgazdaságban sikeres vállalkozó luxus 7-es BMW-jét vitte el, és feljelentették – értesült a Bors. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján egy jármű önkényes elvitele bűncselekménynek , lopásnak minősül, amit akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetnek. Az Éden Hotel játékosának nem először gyűlt meg a baja az autókkal: már több alkalommal szenvedett balesetet, vagy mert fáradt volt, vagy mert éppen másnapos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top