Sztárok

Az RTL Klubon tér vissza a TV2 egykori sztárja?

A képernyőről három éve eltűnt Máté Krisztinát többen látták a konkurens tévécsatorna épületében. Valószínűleg nem csak baráti látogatásra ment oda, az RTL Klub ugyanis kamera előtt "tesztelte" a TV2 volt híradósát – állítja a Blikk.

Az RTL Klubon tér vissza a TV2 egykori sztárja?Három év után visszatérhet a képernyőre Máté Krisztina. A TV2 egykori híradósát egy bennfentes az RTL Klub székházában látta. A kereskedelmi csatorna sajtóosztályáról hivatalosan csak annyit közöltek, hogy az egyik legjobb barátját, az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert látogatta meg. A tévécsatorna berkeiből származó információk szerint ennél azonban többről lehet szó, sőt az biztos, hogy a 41 éves kétgyermekes tévés kamera előtt is állt. Mint a Blikk megtudta, Máté Krisztinát a hírszerkesztőség folyosóján látták többen, azután pedig a stúdióban állt és beszélt a kamera előtt. A bulvárlap értesülése szerint egyértelmű, hogy a felvételek amolyan felvételi munka céljából készültek, így könnyen elképzelhető, hogy a Tények volt műsorvezetője nemsokára visszatér a képernyőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top