Sztárok

Nincs több titok! Ő volt Katie Holmes titkos segítője a válásban!

Nemcsak hogy beszéltek egymással telefonon Katie Holmes és Nicole Kidman – Tom Cruise első felesége – a válás előtt, de a legfrissebb hírek szerint Nicole segítette utódját a szökésben.

 

Nincs több titok! Ő volt Katie Holmes titkos segítője a válásban!

A legfrissebb hírek szerint Katie Holmes titokban életre szóló barátságot kötött Tom Cruise korábbi feleségével, Nicole Kidmannel! Sőt Nicole volt az, aki segített Katie-nek megszökni, és tanácsokkal látta el.
„A két exfeleség a Katie szökése előtti hetekben már szinte napi kapcsolatban volt egymással. Alaposan megtervezték a válás minden egyes részletét, Tomnak esélye sem volt a két nő ellen… De nem is sejtette, mi készül, mert felesége mindent azon a becsempészett telefonon intézett, amit senki nem tudott lehallgatni” – fecsegte ki egy ismerős a brit Daily Mail lapnak.

Jól informáltak tudni vélik, hogy Nicole Katie apjával is tartotta a kapcsolatát. Ő javasolta, hogy a 33 éves fiatalasszony vegyen ki New Yorkban egy lakást, de figyelmeztette arra is, hogy Tom figyeltetni fogja, ezért cseréljen le minden alkalmazottat. „Nicole elmagyarázta neki, hogy foggal-körömmel ragaszkodjon ahhoz, hogy ő kapja Suri felügyeleti jogát” – mondta a színészpár ismerőse.

Nincs több titok! Ő volt Katie Holmes titkos segítője a válásban!Hogyan dolgozott együtt Nicole és Katie? Mik hangzottak el a titkos beszélgetéseken? Mi a két nő további terve, és hogyan árthat ez Tom Cruise-nak? További részletek és exkluzív tartalom a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top