Sztárok

260 milliót bukott Oszter Sándor

Két éve képtelen megszabadulni a színész a diósjenői kastélyától. Hiába csökkentette a vételárat, nem talál vevőre az ingatlan és a hozzá tartozó földbirtok – írja a Blikk.

260 milliót bukott Oszter SándorOszter Sándor két évvel ezelőtt hirdette meg először eladásra a Nógrád megyei Oszter-birtokot. Akkor még 750 millió forintot kért a diósjenői kastélyáért, ám nem akadt ennyiért érdeklődő. Tavaly még abban bízott a színész, hogy 100-150 millió forinttal kevesebbért sikerül túladnia az olasz stílusú vadászkastélyon, ám az internetre most kikerült hirdetés szerint már 492 millióért is „megszabadulna” az ingatlantól. A vevők azonban ennek ellenére sem tolonganak a 400 négyzetméteres kastélyért és a hozzá tartozó 335 ezer négyzetméteres birtokért. A 12 szobás, 3 fürdőszobás, exkluzív lovagteremmel rendelkező kastélyt tavaly megpróbálta bérbe adni Angelina Jolie és családja részére, ám ők végül Budapesten béreltek villát. „Próbálja az ember kiböjtölni, hogy ne kelljen potom pénzért odaadnia élete munkáját. (…) Nem sürgős az eladása, kivárom a vevőt, de még az is lehet, hogy addig várok, amíg fölfelé indul el az ingatlanok ára” – mondta a színész, akinek emellett Budapesten és a Balaton is van egy-egy ingatlana.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top