Sztárok

Hatalmasra nőtt Elton John fia – fotó

Nagyra nőtt Elton John és párja, David Furnish fia, Zachary. Az énekes megerősítette: párjával több gyermeket is szeretnének.

Már 19 hónapos a kis Zachary, akit a híres énekes és élettársa, David Furnish 2010 decemberében adoptált. Elton John az egyik brit reggeli tévéműsorban elmondta: mindenképpen szeretné, ha a fiuknak lenne egy húga vagy egy öccse. „Határozottan szeretnénk, ha nem egykeként nőne fel” – mondta a zenész, aki azt is elárulta, hogy fia mennyire ragaszkodik hozzá. „Mindig együtt reggelizünk, és bármit is eszek, azt ő is akarja. Mindig elkéri az én tányéromból, hogy ugyanazzal kezdjük a napot” – folytatta Elton John, aki hozzátette, sokan azt mondják neki, úgy viselkedik, mintha már húsz éve apuka lenne. „Én nem így látom magamat. Zachary érkezése az életünkbe és az apaság hatalmas változást hozott számomra ahhoz képest, ahogyan eddig éltem” – mondta. Zachary egyébként már most szereti a zongorát „ütögetni”, koncertekre azonban még soha nem vitték el a szülei. „Túl fiatal, még nincs itt az ideje, hiszen csak 19 hónapos.”

Hatalmasra nőtt Elton John fia - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top