Sztárok

Ötgyermekes apukát vádolt meg Berki

A családapa szerint az egykori Fradi-vezér szabálytalanul előzött. Berki Krisztián viszont állítja, nem ő volt hibás, s rendőröket küldött a férfira, mondván, összetörte a luxusautóját – írja a Bors.

Ötgyermekes apukát vádolt meg BerkiMint azt korábban megírtuk, Berki Krisztián azt állította, hogy a napokban egy férfi egy Opellel le akarta szorítani az autóját a Megyeri hídon, majd belehajtott és cserbenhagyta. A Bors azonban megtudta, hogy az Opel vezetője, a 39 éves Gábor két kislányát vitte a hátsó ülésen, amikor állítása szerint Berki szabálytalanul bevágott elé Porschéjával. „Nem én vagyok a cserbenhagyó. Berki Krisztián hagyott minket cserben, veszélyeztette a gyerekeim és az én életemet” – hangsúlyozta az ötgyermekes férfi, akit majdnem elvittek a rendőrök az otthonából, a családja mellől, miután a rádiózásba is belekóstolt egykori Fradi-vezér a rendőrségen jelentette az ügyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top