Sztárok

Legyőzte a halálos kórt a színészlegenda

Időben észrevették Moór Mariannánál a daganatot, így sikerült megmenteni az életét. A Kossuth-díjas színésznő elvesztette a mellét, viszont legyőzte a gyilkos kórt – írja a Blikk.

Forrás: magyarszinhaz.hu
Forrás: magyarszinhaz.hu

Régóta őrizgetett titkot árult el Moór Marianna. A 69 éves színésznő legyőzte a mellrákot, és hosszú idő óta teljes, boldog életet él. Évekkel ezelőtt ugyanis azzal szembesült, hogy egy csomót találtak a mellében. Gyorsan meg kellett hoznia a döntést: meg kellett válnia a mellétől. Akaraterejével azonban sikerült legyőznie a gyilkos kórt, és hosszú idő óta tünetmentes. A Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő még időben szakemberhez fordult, így meg lehetett akadályozni, hogy a rák áttétet képezzen.

Moór Marianna most egy készülő dokumentumfilm-sorozat egyik részében a rendszeres szűrés fontosságára igyekszik felhívni a nők figyelmét, saját példáján keresztül. „Az ilyesmit nem reklámozza senki, de nem is akarom eltitkolni a világ elől, hogy én is átestem ezen. (…) Azt hiszem, az én esetem jó példa arra, hogy nem szabad feladni, mert a mellrák után is van élet” – mondta a Nemzeti Színház örökös tagja, aki évek óta segíti egy, a témával foglalkozó alapítvány munkáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top