Sztárok

Kiderült az igazság Orlando Bloom házasságáról

A világjáró modellről azután kaptak szárnyra a pletykák, hogy jegygyűrűje nélkül kapták lencsevégre. Miranda Kerr most sajtósán keresztül cáfolta a szakítást.

Kiderült az igazság Orlando Bloom házasságárólA Victoria’s Secret modelljéről és színész férjéről gyermekük születése óta szinte alig készül közös fotó, hol egyikük, hol pedig másikuk repked a világban, fontos, jól fizető munkák miatt. Egymással ellentétben, az elfoglalt szülők 18 hónapos, Flynn nevű kisfiúkat nem hanyagolják el, akit a páros éppen kevésbé elfoglalt tagja mindig magával viszi aktuális munkájára.

Ilyen életvitel mellett nem csoda, ha Hollywoodban szárnyra kapnak a pletykák, főleg, hogy Orlando Bloom idén év elején szintén nem viselte egy ideig a jegygyűrűjét, most pedig feleségét fotózták le az összetartozásukat jelképező ékszer nélkül.

A páros egyik barátja azt nyilatkozta a Famous magazinnak, hogy gondok lehetnek a házaspár kapcsolatával. „Miranda nem viseli a gyűrűjét, és nagyon sok dolog nehezedik a vállára” – nyilatkozta, aki szerint előfordulhat, hogy az eddigi álompár viszonya valahol félresiklott út közben.
Ennek ellenére a modell sajtósán keresztül cáfolta, mondván, a szakításukról szóló feltételezés teljes képtelenség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top