Sztárok

Merida, a bátor lázadó

A titokzatos és zordon Skót-felföldön ősidők óta generációról generációra szállnak hősi csaták történetei és misztikus legendák. Fergus király és Elinor királyné leánya, a heves természetű, de kiváló íjász Merida, úgy dönt, kezébe veszi sorsát, és szakít a szent és sérthetetlen ősi hagyománnyal.

Hiába érkezik a lánykérési ceremóniára három klán, élükön harsány földesurakkal, a hatalmas Lord MacGuffinnal, a goromba Lord Macintosh-sal és a civakodós Lord Dingwall-lal, Merida mindhárom elsőszülöttet kikosarazza.

Merida, a bátor lázadó

Tette totális káoszt és fennforgást robbant ki a királyságban, és amikor a szeszélyes öreg Boszorkányhoz fordul segítségéért, a varázslat balul sül el és végleg elszabadul a pokol. A királyságra leselkedő veszély Meridát arra ösztönzi, hogy mihamarabb megismerje az igazi bátorság mivoltát, hogy feloldja a szörnyű átkot, mielőtt túl késő lenne…

A Némó nyomában, a WALL-E és a Fel! készítői egy teljesen új egészestés animációs filmmel kalauzolnak minket a csodálatos skót tájakon. A Merida, a bátor egy szívvel-lélekkel teli óriási kaland emlékezetes karakterekkel és a már jól ismert Pixar humorral fűszerezve, melyet minden korosztály élvezni fog!

BEMUTATÓ: 2012. augusztus 2.
A film 6 éven aluliaknak nem ajánlott.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top