Sztárok

Aggasztóan lefogyott a formás szupermodell

Tyra Banks, az amerikai Topmodell leszek műsor háziasszonya mindig is dús idomairól volt híres, legalábbis eddig. Legutóbbi képei tanúsága szerint ma már aggasztóan soványan.

Túl messzire ment fogyókúrájával Tyra Banks, akit az utóbbi években többnyire pluszkilói miatt piszkáltak az amerikai sajtóban. A legutóbbi, vörös szőnyegen való pózolása közben a modellt szinte fel sem lehetett ismerni a Beverly Hills-i Beverly Hilton szállóban tartott rendezvényen, legalábbis a teste alapján. A 38 éves médiasztárról sokan már egy hónapja is azt mondták, ideje lesz leállni a 2009-ben elkezdett diétájával, de úgy látszik, Tyra nem így gondolta.

Aggasztóan lefogyott a formás szupermodell

A szupermodell pár éve még a gömbölyded formák híve volt, ám végül megváltoztatta álláspontját, mondván, a 40–42-es mérettel és a pluszkilókkal már nehezebb volt mozognia. Azt állítja, egészségesen fogy, éhezés és diétás shake-ek nélkül.
Az persze kérdés, hogy a fogyásban (24 éves, vagyis 14 évvel fiatalabb) egykori bokszoló szeretője, Robert Evans mennyire segítette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top