Sztárok

Vége Madonna karrierjének?

Kiújulni látszik az Elton John és Madonna között már-már hagyományos viszály. A brit zenész vásári sztriptízesként bélyegezte meg kolléganőjét, szerinte a karrierjének is befellegzett.

Vége Madonna karrierjének? Sir Elton John egy nemrégiben adott exkluzív interjúban volt oly kedves kitérni pályatársnőjére is, igaz, nem a legkedvesebb szavakkal emlékezett meg róla. „Egy vásári sztriptíztáncosnőnek néz ki. Valóságos rémálom, és a karrierjének is vége” – nyilatkozta a 65 éves énekes az ausztrál Sunday Nightnak, hozzátéve, hogy Madonnának már a MDNA nevű világ körüli turnéja is nagy bukás.
 
A két előadó viszonya korábban sem volt felhőtlen, Elton Johnnál pedig végképp betelt a pohár, miután a popdíva „szörnyen” viselkedett Lady Gagával, aki Elton fia, a 19 hónapos Zachary keresztanyja.

Elton kritikáinak hátterében valószínűleg Madonna Lady Gagának címzett, egy korábbi beszólása volt, miszerint a fiatal énekesnő Born This Way című száma valójában az ő 1989-os Express Yourself dalának a koppintása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top