Sztárok

Megmutatta új mellét Zalatnay

Az énekesnő hatalmas sikerrel tért vissza a súlyos betegsége és mellműtéte után a Magyar Dal Napján. A közönség csápolt, és vastapssal jutalmazta a Nagyszínpadon fellépő Cinit – írja a Bors.

Megmutatta új mellét ZalatnayZalatnay Sarolta a Sziget Fesztivál mínusz kettedik napján állt színpadra. Lefogyott, arcidegzsábája sem kínozza, és kisebb melle is hozzásegíti, hogy napról napra jobban érezze magát. Ez pedig a színpadon is megmutatkozott. „Egy biztos, soha többé az életben, egyetlen férfi kedvéért sem operáltatok át magamon semmit, pláne nem lesz olyan méretű a mellem, mint volt” – jelentette ki a műtéten átesett Cini, aki életében először énekelt a Nagyszínpadon. Mint mondja, végre nem zavarták a hatalmas mellei a koncerten, és olyan eufória járta át, mint nagyon régen. A rossz anyagi helyzetben lévő énekesnő – akit teljesen magával ragadott a koncert hangulata – két dal (Nem vagyok én apáca, Tölcsért csinálok a kezemből) erejéig lépett fel a Szigeten.

 

 

 

 

 

Megmutatta új mellét Zalatnay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top