Sztárok

Az RTL gazdája: “Nem cselédet, kézi rabszolgát keresek házastársnak”

Buda Tamás Gábor, a Házasodna a gazda vőlegényjelöltje nem cselédre, kézi rabszolgára vágyik, hanem egy olyan nőre, aki összetartja a családot, szerető gondoskodással foglalkozik a gyermekekkel, a férjével, és aki engedi, hogy a férfi a tenyerén hordozza őt. A gazda már nagyon szeretne apa lenni, de nem tagadja, egy párkapcsolat életben tartása majdnem olyan kemény, ámde örömteli feladat, mint egy gazdaság igazgatása.

Az RTL gazdája: „Nem cselédet, kézi rabszolgát keresek házastársnak”„Több mint nyolc évet töltöttem az egyház kötelékében”

Eddig többnyire csak arról írtak vele kapcsolatban, hogy ő az az egykori pap, aki néhány éve kilépett a rendből, és inkább az izgalmasabb világi életet választotta. De miért döntött így öt évvel ezelőtt? „Több mint nyolc évet töltöttem az egyház kötelékében. Ahogy jobban ráláttam erre a világra, egyre több benyomást szereztem, úgy éreztem, már nem tudnám olyan lelkesedéssel, teljes szívvel-lélekkel vinni tovább ezt a hivatást, mint korábban. Lelkiismereti kérdésből kiléptem a rendből, de nem vitatom, sok mindent köszönhetek az egyháznak” – mondja Tamás gazda.

„Habitusomból, érdeklődési körömből is adódik, hogy nemcsak a vidéki élet határozza meg a mindennapjaim”

A Szurdokpüspökiben élő 40 éves férfi szürkemarhákat, méheket tart, szántóföldi növénytermesztéssel és gyepgazdálkodással foglalkozik. Mivel családi háttérre a gazdaságot illetően nem számíthat, nagy a felelősség a kezében, hiszen egymaga dönt minden fontos kérdésben. Elsőként a feladatait végzi el, utána jöhet csak a szórakozás. Kevés a szabadideje, de amikor csak teheti, aktívan pihen. „Nagyon szeretem a vizet, a vitorlázást, az úszást, és szívesen megyek túrázni, lovagolni. Amikor évekig Egerben éltem és dolgoztam, az ottani uszodába igyekeztem minél többet lejárni. Kicsit talán kilógok a többi gazda közül, hiszen életem nagy részét városban, polgári életmódot folytatva töltöttem. Mindig is szerettem színházba, koncertekre, múzeumba járni, és érdekel a történelem is. Habitusomból, érdeklődési körömből is adódik, hogy nemcsak a vidéki élet határozza meg a mindennapjaim” – mesél magáról az egykori plébános.

Az RTL gazdája: „Nem cselédet, kézi rabszolgát keresek házastársnak”

„Nem cselédet, kézi rabszolgát keresek házastársnak”

Buda Tamás Gábor szívesen fogadná be a kis világába azt a nőt, akivel hasonló az értékrendjük, megfelelő intelligenciával rendelkezik, és aki a szó teljes valójában igazi nő. „Nem cselédet, kézi rabszolgát keresek házastársnak, hanem szeretnék egy társat, aki  megadja a törődést, a kedvességet, aki összetartja a családot, aki gondoskodik a gyermekekről. A klasszikus családanyát keresem, és nem tagadom, már nagyon szeretnék gyerekeket. Annak örülnék, ha lenne egy lányom és egy fiam is, de igazából ezek mellékes dolgok, ha az ember végre átérezheti, milyen apának lenni. Én azt tartom, egy férfinek tenyerén kell hordoznia a nőt, ezt láttam a baráti társaságomban, és ezt vallom én is!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top