Sztárok

Ezt üzente Bochkornak Sebestyén Balázs

Még az örök rivális is megdöbbent a Neo FM megszűnésén. Sebestyén Balázs visszavárja az éterbe a munka nélkül maradt bumerángosokat – írja a Bors.

Kiderült Bochkor és Sebestyén Balázs titkos viszonya

A Neo FM becsődölése nem hagyta hidegen a Class FM Morning Show-jának műsorvezetőit sem. „Rettenetesen sajnálom a Neo FM összes dolgozóját, mindig szörnyű, ha emberek veszítik el a munkájukat és kerülnek az utcára” – jelentette ki az örök rivális. Mint mondja, a Bumeráng nekik mindig is az ellenfelük volt, de soha nem az ellenségük. „Inspirál, ha vannak, öröm volt velük mindennap megküzdeni a hallgatókért” – hangsúlyozta Balázs, aki drukkol Bocsiéknak, hogy mielőbb hallhassa őket újra az éterben. Mint kiderült, Bochkor és Sebestyén ugyan egy településen laknak, majdhogynem szomszédok, de nem tartják a kapcsolatot. Ám Balázs abban nem lát realitást, hogy valaha együtt dolgozna Bochkorral. Mint mondja, a közös munkának nagyon kicsi a valószínűsége.

Kattints a képre és nyerj!
 
                                      Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top