Sztárok

Önbizalomtréner segíti az elvált Katie Holmest

Katie Holmes válása óta szemlátomást kivirult, de Tom Cruise zsarnokoskodása olyannyira nyomot hagyott benne, hogy felfogadott egy önbizalomtrénert, hogy ismét erőre kapjon.

Önbizalomtréner segíti az elvált Katie HolmestAz elmúlt hónapokban a színésznő élvezi a szabadságát, színesebben öltözik, és úgy tűnik, igyekszik megtalálni a helyét a világban szingli nőként is. Volt férje évekig tartó zsarnokoskodása miatt viszont úgy érzi, elpárolgott az önbizalma, és sorozatban mondja le a Los Angeles-i hivatalos programjait. „Egyszerűen képtelen rá, hogy megjelenjen, nincs hozzá önbizalma, hogy újra megvesse ott a lábát, ahol úgy érzi, minden lépését figyelik” – nyilatkozta egy barátja a Katie Holmesról, akinek a férje korábban azt is szabályozta, milyen filmszerepet vállalhat el.

 

Katie most professzionális segítséggel igyekszik újra magára találni, és barátai szerint külön önbizalomtrénert és életvezetési tanácsadót alkalmaz, aki céljai elérésében segíti őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top