Sztárok

Ezért van keveset képernyőn Szekeres Nóra

Pár éve még úgy tűnt, hogy a TV2 kiemelt arcává válhat, ma azonban már csak délelőttönként tűnik fel a képernyőn. A műsorvezetőt egyelőre elkerülik a nagyobb szakmai feladatok – írja a Bors.

Ezért van alig képernyőn Szekeres NóraSzekeres Nóra egy időben több főműsoridős show háziasszonya volt. Vezette a Sztárok a jégen című produkciót, megkapta a Favoritot, majd Tilla oldalán a Megasztár 4.-ben is bizonyított. Ám az utóbbi időben kimaradnak az életéből a nagyobb szakmai felkérések, hiszen három éve kizárólag a délelőttönként futó Babavilágban látják a nézők. Mint mondja, szereti a Babavilágot, de nem bánná, ha lenne még más elfoglaltsága is. „Lehetne színesebb a szakmai életem. Érkeztek megkeresések más csatornáktól, de egyelőre nem talált rám olyan feladat, ami igazán testhezálló lenne” – árulta el a 32 éves, elvált műsorvezető. A kétgyermekes Nóra mindenesetre bízik abban, hogy hamarosan megvalósíthatja a saját ötletét: akár könyvben, akár dokumentumfilmben bemutatná, más kultúrákban egy nő hogyan teljesedik ki családanyaként.

Kattints a képre és nyerj!
                                        Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top