Sztárok

Kismamaként tér vissza a képernyőre Peller Mariann

Augusztus 13-tól ismét naponta látható a csatorna sztárhíradója, a Napi sztori. A műsort a kisbabát váró Peller Mariann vezeti.

Kismamaként tér vissza a képernyőre Peller Mariann
A megújult sztárhíradó minden hétköznap először 19 órától jelentkezik a legfrissebb hírekkel. A rövid, szórakoztató műsor elkalauzol a sztárvilág legaktuálisabb híreiben. A stáb minden fontosabb eseményen ott lesz, riportereik pedig mindenről beszámolnak, ami a hazai, illetve nemzetközi hírességekkel történik – akár a színpadon, akár a kulisszák mögött.

Az első pillanattól beszélek a babához

A Napi sztori egyik különlegessége, hogy a házigazda, Peller Mariann immáron kismamaként vezeti a műsort. „Nem titok már, hogy babát várok – meséli lelkesen. – Varázslatos érzés tudni, hogy anyuka leszek. Az első pillanattól beszélek a babához, és a forgatások mellett baba-mama jógára is járok. Ameddig csak tehetem, dolgozni fogok, jövő héttől mindenkit várok a képernyők elé este héttől!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top