Sztárok

Újra beszél Tom Cruise és Katie Holmes

Tom Cruise a válás óta nem nagyon beszélt feleségével. Ám lányuk első iskolai napja miatt újra szóba álltak egymással – írja a RadarOnline.com oldal.

Az egy hónapja elvált egykori házaspár azt tervezi, hogy együtt viszik el Surit az első tanítási napra – értesült a Radaronline.com internetes oldal. „Tom egyelőre Londonban forgat, de úgy tervezi, visszarepül New Yorkba, hogy elkísérje Surit az első tanítási napjára” – mondta a pár egyik ismerőse az oldalnak. „Tom és Katie a válás óta szinte nem is beszéltek. Tom ha elvitte hétvégére a lányát, akkor a személyzeten keresztül üzent volt nejének. Ám a napokban megtört a jég, és telefonon megbeszélte nejével, hogy együtt vigyék el Surit abba a suliba, amit az anyja választott ki számára. Ez nagy nap lesz a kislány életében, és Katie azt szeretné, hogy ennek Tom is a részese legyen. Azonban a színésznő kikötötte, hogy Tom nem barátkozhat a többi szülővel vagy az iskola egyéb tanulójával, mert nem akarja, hogy később »besúgói« legyenek a suliban” – folytatta az ismerős.

Újra beszél Tom Cruise és Katie Holmes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top