Sztárok

Őrjöngött Angelina Jolie Brad miatt

Brad Pitt Madonna volt férjével, Guy Ritchie rendezővel tivornyázott. Igazi pasibulit tartottak, ahonnan a színész részegen ment haza. Angelina Jolie pedig finoman szólva is kiakadt – írja a National Enquirer.

Őrjöngött Angelina Jolie Brad miattA lap beszámolója szerint Angelina majd felrobbant a dühtől, amikor férje és a rendező egész éjjel kimaradtak a legénybúcsú miatt, amikor pedig reggel hazaértek, Brad annyira részeg volt, hogy nem is tudott magáról.
„Pitt Londonban szórakozott a brit rendezővel és más filmes haverjával. Ezt egy utolsó, igazi legénybulinak szánta, mielőtt elveszi Angelinát… Amikor a nő meglátta őt részegen reggel a nappaliban, valósággal őrjöngött. Angelina Guyt hibáztatta a történtek miatt, és azt vágta Brad fejéhez, hogy úgy viselkedik, mint egy húszéves fiú, nem úgy, mint egy hatgyermekes, felelős családapa, aki esküvőre készül” – írja a National Enquirer.

Nyilván az sem esett jól Angelinának az esküvő előtt, hogy Brad telefonon felhívta volt nejét, Jennifer Anistont, és gratulált neki az eljegyzéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top