Sztárok

Őrjöng a királynő! Hazarendelték a pucérkodó Harry herceget – fotó

Kiborult a királynő, amikor megtudta, hogy pucér fotók készültek Harry hercegről. Károly herceg fiának azonnal haza kellett utaznia Las Vegasból.

Mint azt a Nők Lapja Café elsőként megírta, részegen bulizott Las Vegas egyik luxusszállodájában Harry herceg. A hétfői – hivatalos – beszámolók még arról szóltak, hogy II. Erzsébet unokája visszafogottan szórakozott a medencés partin, és úriemberként viselkedett az őt körülvevő hölgyekkel. A legfrissebb képeket elnézve és a TMZ internetes oldal beszámolóját olvasva azonban már korántsem ilyen kedves a történet. Harry a bulin pucéran tántorgott, és vetkőzős biliárdot játszott egy ismeretlen nővel, akihez később örömmel bújt oda.

A Vilmos és Harry herceg sajtóügyeit intéző iroda a brit lapoknak megerősítette, hogy valóban Károly kisebbik fia szerepel a fotókon, II. Erzsébet pedig azonnal hazarendelte a herceget – aki harmadik a trónöröklési sorban –, mert súlyosan bemocskolta a királyi családi nevét. Barátai azonban megvédték. „Harry katona. Mindig is így bulizott, ez is csak egy módja annak, hogy levezesse a feszültséget” – mondta a herceg egyik ismerőse.

 
Őrjöng a királynő! Hazarendelték a pucérkodó Harry herceget - fotó
 
Őrjöng a királynő! Hazarendelték a pucérkodó Harry herceget - fotó

 Forrás: TMZ.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top