Sztárok

Újra együtt a Jóban Rosszban szerelmespárja

A nyári szünet elteltével ismét a szappanopera stábjával forgat Száraz Dénes. A színész azonban titkolja, hogyan hozzák vissza a forgatókönyvírók a villámsújtotta Tamás atyát – írja a Bors.

Újra együtt a Jóban Rosszban szerelmespárjaÚjra munkába állt a nézők által a szappanoperába a nézői nyomásra visszakövetelt Száraz Dénes. Tamás atya visszatéréséről ugyan nem árult el sokat, azt viszont elmondta, hogy Bettyvel, a sorozatbeli szerelmével számos közös jelenete lesz. „A legtöbbet Szabó Zsófival forgatok majd, de hogy pontosan mit, az néhány napig maradjon meglepetés” – nyilatkozta a sztárgázsival visszatérő színész. Mint mondja, a karaktere nem mindennapi módon tűnt el, a visszatérés ugyancsak különleges lesz, amelyet színészileg érdekes és változatos feladatnak tart. Száraz Dénes eredetileg ugyan csak egy évre szerződött a sorozatba, de – elmondása szerint – úgy megszerette a forgatásokat, hogy már hiányzott neki a néhány hónapos kihagyás alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top