Sztárok

Életveszélyben volt Bódi Sylvi

Az egykori Playboy-nyuszi a szörftudását csiszolgatta a Maldív-szigeteken, amikor is a hullámok majdnem maguk alá temették. Az adrenalinfüggő modell igencsak megijedt, a hobbijáról azonban nem mond le – írja a Blikk.

Életveszélyben volt Bódi SylviBódi Sylvi a Maldív-szigeteken – ahol már többször megfordult – töltött három hetet egy szörftábor háziasszonyaként. A 31 éves modell a hullámlovaglást gyakorolta, ám legújabb hóbortja életveszélybe sodorta az Indiai-óceánon. „Bedarált egy hatalmas hullám, ami maga alá temetett, és alighogy feljöttem, jött másik tíz hullám. Az ötödiknél már kicsit megijedtem, és pánikba estem, elég necces percek voltak” – mesélte az egykori Playboy-nyuszi, akit korántsem rettentett el a majdnem végzetes baleset. Mint mondja, az élmény ennek ellenére akkora, hogy nincs az az életveszélyes szituáció, amit ne feledtetne. „Én egyébként is adrenalinfüggő vagyok, nem akarok olyan sportokba belefogni, ami unalmas” – jelentette ki a szépségversenyekről kipakoló modell. Sylvinek a társaságában egyébként a brazil származású szörfoktató, Ralph Dawe is ott volt, akivel már többször lebukott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top