Sztárok

Gyermekei szeme láttára halt meg a CSISZ sztárja

A Horvátországban nyaraló Sinkó Tamás szívinfarktus miatt fulladt a tengerbe. A 2011-es Csillag születik felfedezettje éppen a gyerekeivel játszott a vízben, mikor szívrohamot kapott – írja a Blikk.

A zumbaoktató és táncos a családjával együtt nyaralt Horvátországban. A bulvárlap úgy értesült, hogy Sinkó Tamás a 7 és 10 éves gyermekeivel együtt egy gumimatracon ment be a tengerbe. Körülbelül 50 méterre a parttól azonban szívinfarktust kapott, leesett a matracról, a testét pedig elsodorta a víz. Felesége éppen indult utánuk a vízbe, a gyerekeket még ki tudta hozni, de a 37 éves párját már nem találta. A tragédia nemcsak a családot viselte meg, hanem a közkedvelt tánctanár tanítványait, barátait is, akik az egri szabadidőközpontban gyertyákat gyújtva emlékeztek Sinkó Tamásra. A Csillag születik egykori versenyzője két éttermet vezetett, valamint napi 5 zumbaórát tartott Egerben, Budapesten és Szlovákiában is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top