Sztárok

Újabb megdöbbentő bizonyíték Harry hercegről – fotó

Lebukott Harry herceg – kétszeresen is. A világsajtót bejárta az a két kép, ahol a herceg meztelenül bulizik, de a brit lapok már nem ezzel foglalkoznak, hanem egy különleges ékszerrel, ami a herceg nyakában lóg...

Las Vegasban is rajta volt az ékszer. Galéria
Las Vegasban is rajta
volt az ékszer. Galéria

A nyaklánc, amit még mindig hord…

Egy 28 éves fiatalember a magánéletben úgy bulizik, ahogyan akar. Végül is ha ittasan egy lakosztályban meztelenre vetkőzik, nem szegi meg a törvényeket – írják a brit lapok, amelyeket már nem a herceg meztelen képei érdekelnek, hanem egy nyaklánc, melyet Harry előszeretettel visel.

Chelsy mellett volt igazán boldog

A nyakláncot Chelsy Davy adta neki hét évvel ezelőtt, szerelmük kezdetén. A láncon egy ezüstmedál lóg sárga kővel a közepén, és válaszajándék volt egy gyűrűre, amelyet a lány kapott a hercegtől. Harry mindig akkor viselte ezt a nyakláncot, amikor boldog volt Chelsy mellett. Nos, ez az ékszer amerikai útja alatt folyamatosan a herceg nyakában lógott, még akkor is, amikor pucéran idegen lányokat ölelgetett. Így a brit sajtó levonta a következtetést: Harry minden kicsapongása ellenére még mindig szereti Chelsyt.

Galéria
Galéria

Képtelen szabadulni a múlttól

Tulajdonképpen a királyi tudósítók már jó ideje gyanítják, hogy Harry és Chelsy újra egy pár: egyrészt a herceg nemigen randevúzott más lányokkal, ritkán hozták szóba a nevét szerelmi ügyekben, és legtöbbször olyankor is kiderült, hogy csak pletykáról van szó. Az már fontosabb jel volt, hogy Harry Chelseyt vitte magával unokatestvére, Eugenie hercegnő, a királynő kedvenc unokájának születésnapi partijára a windsori kastélyba. Most pedig itt van egy még egyértelműbb jel, a szerelmi zálog, a nyaklánc. A kérdés már csak az: Ha ennyire fontos számára egykori barátnője – aki képes volt megszelídíteni őt –, miért partizik tucatnyi meztelen nővel Las Vegasban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top