Sztárok

Meghalt a hercegnő édesanyja

Elmarad a luxemburgi trónörökös októberi esküvője, a menyasszony édesanyja ugyanis hirtelen elhunyt.

Hónapok óta készülnek a luxemburgiak a trónörökös, Guillaume herceg és a legrégebbi belga arisztokrata család sarja, Stéphanie de Lannoy hercegkisasszony esküvőjére, de úgy néz ki, a világraszóló lakodalom elmarad. A menyasszony édesanyja, Alix de Lannoy váratlanul stroke-ban elhunyt. Az örömanya hetvenéves volt, a 28 esztendős hercegi menyasszony volt nyolc gyermeke közül a legfiatalabb és a legsikeresebb, hiszen a trónörökössel kötendő házassága révén Luxemburg nagyhercegnéje lesz.
De hogy mikor, az még kérdés. A két hónap múlva esedékes esküvőt elhalasztja a luxemburgi uralkodócsalád, a bennfentesek szerint egy tavaszi időpontot választanak majd. Az egészségesen távol lesz a menyasszony édesanyjának halálától, és az alattvalóknak sem kell annyit várniuk, mintha a gyászév letelte után kelne egybe a pár. Az új időpontot nem tették még közzé, a luxemburgi nagyhercegi ház egyelőre csak egy közleményt adott ki, melyben részvétüket fejezik ki a de Lannoy családnak.

Meghalt a hercegnő édesanyja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top