Sztárok

Coming out: meleg a megasztáros

Mujahid Zoli belefáradt a titkolózásba, ezért úgy döntött, felvállalja, hogy meleg. Ugyan voltak barátnői az énekesnek, ám nem működött velük a kapcsolat – írja a Blikk.

Comingoutolt a megasztárosMujahid Zoli nyilvánosan elmondta, hogy a saját neméhez vonzódik, és mindezt nem szégyelli. Az énekes Londonban élt az utóbbi egy évben, ott regisztrált egy melegeknek szóló társkeresőre. Mint mondja, azok közé tartozik, akik nem színészkednek.

A 2003-as Megasztár felfedezettje korábban ugyan megpróbált szorosabb kapcsolatot kialakítani lányokkal, járni velük, de nem ment. „Voltak barátnőim, de egyszerűen nem működött. (…) Három-négy évvel ezelőtt még biztosan nem vállaltam volna, de ma már túl vagyok rajta. Belefáradtam a titkolózásba, lelkileg, testileg végre harmóniába kerültem magammal” – vallotta be a korábban tudatosan visszavonult, 33 éves énekes. Mint mondja, nem szívesen jár ismerkedni kifejezetten melegeknek szóló szórakozóhelyekre, ezért a netes társkeresés az egyetlen megoldás számára. Mujahid – akiről korábban felröppent a hír, hogy a neten árulja a testét – azért is tárulkozott most ki, mert úgy döntött, újra elkezdi elölről építeni a Magyarországon félbeszakadt karrierjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top