Sztárok

Szeretőiről vall a meleg megasztáros

Ismert művészekkel is lefeküdt a comingoutoló Mujahid Zoli. Az énekesnek nem volt egyszerű feldolgoznia homoszexualitásának tudatát, eleinte gyűlölte magát a másságáért – írja a Blikk.

Szeretőiről vall a meleg megasztárosNehéz döntést hozott Mujahid Zoli, amikor elhatározta, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja másságát. A coming out óta szinte csak pozitív visszajelzést kapott, korábban azonban még saját magától is megrettent. Elmondása szerint, amikor öntudatra ébredt, rettegett minden mozdulatától. A musicalstúdióban még a legszebb lányokkal járt, ám fokozatosan ráébredt arra, hogy megnézi a férfiakat. „Mit csinálok? Csak ezt kérdezgettem magamtól. Aztán mind merészebb lettem. (…) Amikor viszont az első férfival randiztam, undorodtam magamtól” – vallotta be. Állítja, nagyon nehéz komoly kapcsolatra szert tenni. „A zenei pályáról elvből nem választok partnert, rosszul venné ki magát. (…) Igaz, ismert művész párom volt, de nem szakmabeli. Művészekkel könnyebben találom meg a közös hangot, ők általában nyitottabbak” – jegyezte meg a 33 éves, egyszer már visszavonult énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top