Sztárok

Összejött a két sorozatsztár

A Beverly Hills 90210 című sorozat egykori szereplője, Jennie Garth válása után, úgy tűnik, régi szereplőtársa oldalán vigasztalódik.

Összejött a két sorozatsztár
Az Egyesült Államokban egy farmerreklám kedvéért újra a szerelmi háromszög civakodó szereplőit alakítják Jennie Garth, Luke Perry és Jason Priestley. A 90-es években tíz évadon át élvezhettük, ahogy a szőkeség képtelen volt választani a két fiú között, ám a valóságban, úgy tűnik, nagyon is döntött.

Az immár háromgyerekes színésznőt idén, 11 év házasság után hagyta el a Twilight-filmek sztárja, Peter Facinelli. Jennie akkor a kamerák előtt omlott össze, és sokáig hallani sem akart egy új párkapcsolatról.

Ám Perez Hilton amerikai blogger szerint a színésznő most újra szerelmes lett, méghozzá egykori kollégájába. „Luke-hoz bármikor fordulhatok, ő az egyetlen ember, akiben maximálisan megbízom” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top