Sztárok

Ben Affleck: Negyedszer is szeretne apa lenni

Ben Affleck ügyel arra, hogy mindhárom gyermekével kellő időt töltsön el, sőt listát ír, hogy milyen közös kalandokat akar átélni a csemetékkel. Egyik lánya úszónak, míg másik művésznek készül. Fiában pedig már most látja a színészt.

Ben Affleck: Negyedszer is szeretne apa lenneLegnagyobb lánya már hétéves

Legidősebb lánya, a hétéves Violet, például állandóan karateórákra jár. Ben megígérte neki, hogy mindig minden bajnokságon ott lesz, és ő készíti a családi albumban a képeket Violet győzelmeiről. Emellett a kislány rendkívül ügyesen rajzol, és kéthetente édesapjával jár rajzszakkörre. 

Középső gyermeke imád úszni

Ben Affleck: Negyedszer is szeretne apa lenneViolet hároméves húga, Seraphina, tornász vagy úszó szeretne lenni. „Bár a tornakülönórákra rendszerint az édesanyja viszi, Seraphina minden este megmutatja apjának, milyen gyakorlatot tanult aznap” – meséli a színész egyik barátja.  De a középső gyermek a vizet is nagyon szereti. Amikor Puerto Rico partjainál strandolt a család, alig lehetett kihúznia Seraphinát a vízből. „Azt kérte nyáron az apjától, hogy kettesben nézzék az amerikai úszókat az olimpián. Mivel Ben forgatott, nem tudtak elutazni Londonba, de a tévében mindig együtt nézték a versenyeket” – folytatta az ismerős.

Samuel még csak hét hónapos

Ben Affleck: Negyedszer is szeretne apa lenneBen Affleck és Jennifer Garner harmadik gyermeke, a kis Samuel, csak idén februárban született, de apja már most látja, mihez van tehetsége. „Ben szerint a fia igazi nagy nevettető lesz. Bár nem szeretné, ha a gyerekei is színészettel foglalkoznának, már most úgy látja, hogy Samuelnek ehhez megvan minden tehetsége.”  Ben felesége, nemrégiben a People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy Samuel születésével, férje nem tekinti lezártnak a családgyarapítást, és három gyermekük mellé újabbat „tervez”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top